The Only for me - Kapitel 45


- Han är min...försöker Matilda säga men jag avbryter henne
- Han är en nära vän till Matilda, Fanny och Emily, säger jag

Jag tar armkrok om Sam och går in i flygplanet. I flygplanet är det 2,4,3 stolsrader vågrätt. Jag sitter bredvid Harry. Matilda sitter mellan Fanny och Sam. Louis sitter bredvid Niall som sitter bredvid Emily och Zayn bredvid Fanny. Det skulle ta ungefär 8 timmar till St Lucia. När vi var uppe med flygplanet i luften så fick vi nästan lunch direkt. Efter några timmar så var klockan runt 18.00 och vi alla började bli lite trötta, så jag fällde bak min stol och lutade mig mot Harrys axel. Efter ungefär en timme vaknade jag av att dem serverade ut middagen. Det var bara 2 timmar kvar tills vi var framme. Efter jag har ätit så går jag upp för att jag behöver gå på toaletten. Jag träffar på Emily på vägen.

- Emily? jag behöver prata med dig om en viktig sak, frågar jag henne
- A vi sst, vad är det? säger Emily

Vi går lite längre bort där ingen kan höra oss.

- Den dagen jag var på sjukhuset efter Alice hade...
- A jag beklagar för det, vad händer då?
- Jo, Nate var med mig och doktorn kom fram till oss för att berätta vad som hade hänt och jag ville inte höra det så jag sprang till hissen för att komma bort från sjukhuset. Nate han precis in i hissen innan den stängdes och då så tröstade han mig, och vi hade stod länge i hissen förrän han kommer närmre mig och vi kysser varandra, säger jag till Emily
- Så du har varit otrogen på Harry? frågade Emily
- Nej, eller jo, det var bara en kyss och jag var så förvirrad så jag sa inget eller stoppa det, och nu vet jag inte vad jag ska göra. Vad tycker du? frågade jag
- Jag vet vad du inte ska göra, träffa Nate något mer
- Det sa jag till han också, sa jag
- Men du måste berätta för Harry om det, för det kommer bara bli värre och värre annars, säger Emily och kramar om mig

Jag ser att Harry går upp från sin plats och kommer emot oss.

- Varför dröjer de så långt, jag har saknat dig, säger Harry och kysser mig
- Jag ska nog gå och sätta mig bredvid Niall nu. Du måste prata med han, säger Emily och går tillbaka till sin plats
- Vem ska du prata med? frågar Harry
- Jag ska prata med d....Niall om en sak sen, säger jag och går in på toaletten

Efter 2 timmar
Vi skulle landa när som helst, jag sätter på min mobil och kollar på Twitter. Då ser jag flera personer som har skrivit till mig.

Såra inte Harry genom att vara otrogen, för då har du med oss att göra.

Jag visste inte vad jag skulle göra, hur vet alla det. Harry får inte gå in på sin mobil, men som tur så har ingen skrivit det till alla, bara till mig personligen på Twitter. När vi får ta av oss bältet och vi har stannat så går jag upp och tar min väska som ligger uppe där alla andras ligger. Det plingade till från min mobil. Jag brydde mig inte om det. Men efter ett tag inser jag att min mobil ligger på sätet bredvid där Harry sitter.

- Vad ska det här betyda? frågade Harry och kollade på mig och ger mig mobilen

På displayen stod det

Kan inte sluta tänka på det som hände i hissen, från Nate


Jag kollade på Harry hur han väntade på att jag skulle säga något.

- Kan vi ta det när vi har kommit ut ur flygplanet?

Harry kollar på mig och ställer sig upp, han tar sina saker och går ut ur planet. Jag går efter honom men dom andra. Efter passkontrollen så går vi vidare för att hämta upp väskorna på rullbandet.

- Ska du berätta nu vad som försiggår?! säger Harry lite högre
- Jag vet inte hur du kommer ta det här, men det betydde inget för mig, jag lovar
- VA? vänta, kysste du honom?
- Harry, det är inte så illa som det låter
- Gillar du honom? frågar Harry
- Nej absolut inte, det är dig jag är älskar och kommer alltid att göra, säger jag
- Men då fattar jag inte varför du kysste honom? frågar Harry
- Det var när vi väntade på Alice besked på sjukhuset, jag fick panik och sprang därifrån efter anced/langs/sv.js" type="text/javascript"> jag fick reda på att hon hade gått bort. Jag ville bort från sjukhuset och då kom Nate efter mig och han tröstade mig, och då gick han närmre och vi kysstes, men efter ett tag så insåg jag att jag hade gjort fel och jag stack och jag kommer aldrig mer se han igen, säger jag och går närmre Harry.

Harry backar några steg. Jag kollar på han.

- Jag kan inte, jag måste få vara ifred. Jag var så orolig var du var igår. Det var våran 6 månaders dag tillsammans och det firar du genom att kyssa en annan kille. Jag vet inte vad jag ska säga, säger Harry
- Men det betydde inget, jag var så förvirrad och rädd efter vad som hade hänt med Alice, snälla lita på mig
- Jag fattar inte varför du gjorde det, jag förstår att du är upprörd och rädd men jag fanns där för dig, säger Harry och går till bandet för att hämta sin väska som kom.

Jag står kvar där och känner att jag kommer börja gråta när som helst. Jag går i väg till toaletterna. Efter en stund ser jag alla vänta på mig, alla hade tagit sitt bagage och Harry hade tagit min väska. Emily kommer och möter på halvvägs.

- Jag finns här om du vill prata, säger Emily
- Jag har berättat och han tog det inte så bra, säger jag
- Låt han bara få lite tid själv så kommer det lösa sig, säger Emily och lägger sin arm över mina axlar

Vi går till bilen som tar oss till hotellet, utanför flygplatsen står de massa paparazzis. Det blev ganska galet. Harry tar tag i mig och börjar kyssa mig.

- Vad gör du Harry?
- Jag bevisar att jag är fullkomligt förälskad i dig, säger Harry
- Det där behövde du inte göra, säger jag
- Jo, någon av oss måste det i alla fall, säger Harry och går vi alla går in i bilen

När vi hade åkt från flygplatsen så var det ganska stelt i bilen. Det var helt tyst. Efter ungefär 25 minuter så var vi framme vid vårt underbara hotell lägenhet. Vi går in och tar var sitt rum, alla kunde inte få var sitt  rum så jag och Harry fick dela. Fanny och Zayn får dela, Niall och Emily får dela. Efter vi har valt rum så har inte Harry pratat med mig sen det som hände utanför flygplatsen. När Matilda skulle packa upp sina kläder så kom Liam in i rummet.

- Det var länge sen vi sågs, säger Liam och kramar om Matilda
- Liam...jag måste berätta något, säger Matilda
- Hej hörni, vad snackar ni om? säger jag till Liam och Matilda
- Jag skulle precis berätta en viktig sak till Liam! säger Matilda
- Ja juste den där saken som händer ikväll, att vi tjejer ska orda ett stort beachparty vid stranden. Säg inget till dom andra Liam, ingen skulle få veta. Kommer du nu Matilda så går vi och fixar tills i kväll? säger jag och tar tag i Matilda

Matilda och jag går ner till lobbyn för att få tillstånd att ha stranden och fixa ett stort party. Det fick vi också. vi tjejer går till stranden och fixar till det lite. När vi är klara så är klockan 18.00, vi går upp till vårt hotell och då kommer Matilda fram till mig.

- Varför ställde du till det? frågade Matilda
- Jag ställde inte till det, men så du vet så tycker Liam fortfarande om dig, och var det så lämpligt att du tog med dig Sam hit? frågade jag
- Jag vill visa upp min pojkvän och Emily och Fannys kompis till våra vänner, vi har faktiskt också ett liv där hemma, eller har du glömt bort oss?
- Nej såklart jag inte har, men det skulle vara så otroligt mycket lättare om du inte hade tagit med dig han, säger jag och går därifrån.

Jag går upp och sätter mig på sängen i Harry och mitt rum. Då kommer Harry in. Vi kollar på varandra. Han går förbi och går till sin väska. Han tar av sig sin tröja. Då går jag bakom Harry och kramar han bakifrån. Han vänder sig om och tar bort mina armar som är runt han.

- Vad är de för fel på dig, ena sekunden grov hånglar du med mig och sen så pratar du inte ens med mig?
- Jag vill att du ska veta att jag älskar dig väldigt mycket, säger Harry
- vad ska jag göra för att du ska lita på mig? frågade jag
- Vara dig själv, kanske hålla dig till din pojkvän! säger Harry och tar mig sin en ny tröja och går ifrån rummet.

Jag kan fattar inte varför Harry nyss gick bara ifrån mig, tänker jag. Det blir kväll och alla byter om till badkläder och lite chillkläder över. Jag tog med mig mina högmidjade short och sen en prickig bikini under samt en korall magtröja. Jag, Emily, Matilda och Fanny gick den till stranden innan dom andra. Zayn fick vara ansvarig för musiken, DJ Malik.
När resten av killarna har kommit ner till stranden, så var det kanske 20 andra tjejer och killar vid stranden som också fick vara med. Jag såg Harry stå vid en annan tjej och pratade. Jag gick och shottade två stycken och sen blandade jag en drick som var hälften vodka. Jag gick till Emily och Niall som stod och dansade vid de andra. Efter en timme så var jag ganska packad. Jag gick fram till Louis som stod vid två andra tjejer och dansade. Jag drog bort han och gick till bryggan.

- Vad ska jag göra? jag orkar inte med det här längre, slöddrar jag fram
- Hur mycket att du druckigt? jag borde följa med dig till huset, du bör inte dricka mer, säger Lou och drar i mig bort från bryggan
- Nej, jag vill inte jag vill vara med dig, jag älskar dig! säger jag och kramar Louis
- Vi går upp nu! säger Louis tydligt

Jag springer bort till slutet av bryggan och tar av mig mina byxor och hoppar i i vattnet. Lou springer fram till kanten och håller ut sin hand. Jag tar tag i handen och drar i han också. Louis tar i mig hårt och bär upp mig och går mot stranden. Harry kommer fram till oss.

- Vad har hänt? frågar Harry
- Vi har badat lite, säger Louis
- Jag kan ta henne till huset, säger Harry och tar mig

När vi hade kommit in i huset så hämtar Harry en handduk till mig. Jag går vinglade upp till vårt sovrum och sätter mig på kanten och torkar mitt hår som ar genomblött.

- Varför hjälper du mig ens?
- För att jag vill inte att det ska hända dig nått, säger Harry och sätter sig på knä framför mig
- Sluta vara så snäll, du är värd någon annan än mig, någon som inte är jag, säger jag
- Jag kommer inte välja någon annan än dig, säger Harry
- Jag kysste Nate och du kommer aldrig förlåta mig!
- Jo det kommer jag, men det tar tid att vinna tillbaka någons tillit, säger Harry och går till garderoben för att hämta byxor till mig
- Men seriöst Harry?! Jag pallar inte med den här leken du kör med! skriker jag åt honom
- Vad menar du?! Tror du att det är lätt att bara förlåta nått som det här?! skriker han tillbaka
- Nej! jag fattar att du är sårad men jag orkar inte med att du ska köra med mig bara för du har en ursäkt för det nu! Du får fan bestämma dig.. Antingen så släpper du det och går vidare eller så är det slut mellan oss för jag vill inte ha det så här!! Skriker jag o går närmre honom
- Vi tar inte det här nu.. du e för full! säger harry lugnt och börjar gå iväg
- Säg inte att det här ska vänta för att jag är för full. Jag är fan inte full överhuvudtaget och dessutom så vet du att det här inte kommer lösa sig av sig själv, säger jag och får tårar i ögonen
- SKÄRP DIG NU CHLOE! säger harry o tar tag min arm
- AJ! Harry släpp, det gör ont!
- Nej! lyssna på mig nu Chloe..
- Harry släpp mig nu!! säger jag och när han inte lyssnar så bitch-slappar jag honom rakt på kinden och börjar springa iväg. Men harry tar tag i min arm och drar mig tillbaka
- Vafan vad det där bra för?! Jag har inte gjort dig nånting och du bitch-slappar mig!? säger han argt och backar upp mig mot väggen
- Harry, nu släpper du mig annars börjar jag skrika.
- Du skriker redan.. säger han och börjar dra med sitt finger långsamt upp längs min arm till min hals och sedan vidare till min käke
- Harry sluta! säger jag och försöker ta mig loss från hans grepp. men han är för stark och han håller mig lätt på plats.
- Chloe kan du bara lyssna på mig? försöker han men jag avbryter honom hela tiden och tillslut så ger han upp och tar tag i min nacke o trycker sina läppar mot mina. Nu så är jag klämd mellan väggen och Harrys kropp. Hans ben mot mina, hela vägen från höfterna till knäna.



The Only for me - Kapitel 44

När jag har suttit ett tag så går Louis förbi.

- Vad gör du här, alla vi har letat överallt efter dig
- Förlåt jag glömde min mobil hemma, sa jag och torkade bort tårarna
- Vad har hänt, du verkar nere? sa Lou och satte sig bredvid
- Det är en nära vän som har gått bort idag, och från dess så har det gått upp och ner, men mest ner, sa jag
- Jag beklagar, vill du prata om det? frågade Lou
- Nej, helst inte, sa jag och ställde mig upp

När jag låste upp dörren så kände jag Lou la sin hand på min axel.

- Lou...inte nu, det har varit en jobbig dag och i morgon ska vi ju åka iväg allihopa, så vi hörs i morgon
- Okej, men hör av dig till någon som verkligen bryr sig om dig som har varit den oroligaste av oss, han som är helt älskad i dig, sa Lou och gick hemåt

Jag gick in och låste dörren efter mig, när jag tar min mobil som låg på bordet i hallen så hade Harry ringt mig flera gånger och sms. Jag tog av mig kläderna och tog på mig min sovtröja och lade mig ner i sängen. En kyss mellan mig och Nate betydde inget för mig, men kanske för han. Men varför känner jag mig skyldig? För att jag kunde lika gärna stoppa kyssen eller göra någonting istället för att bara stå där och blunda och inte säga något. Jag gissade på att Lou har sagt att jag är hemma nu till dom andra. Jag måste ringa Harry, tänker jag. Då hörde jag att det knackade på dörren.
Jag gick till dörren och öppnade, där stod Harry utanför min dörr.

- Hej, sa Harry lite lugnade
- Hej, sa jag tillbaka

Det blev tyst ett tag innan jag gick bra fort till han och kramade om han länge. Jag stod och kramade han kanske i säkert flera minuter. Jag ville aldrig släppa taget. Jag kände mig skyldig att berätta det som hade hänt, men jag ville inte förstöra resan. Det är bättre att jag pratar med Fanny i morgon när dom kommer hit. Vi går in efter ett tag och jag går in och lägger mig igen. Harry kommer in i rummet och sätter sig vid sängen bredvid mig. Han håller min hand.

- Lou berättade vad som hade hänt, är det säkert att du inte vill prata om det? frågade Harry medan han strök sin hand på min arm.
- Ja, jag är säker, men jag skulle gärna vilja att du stannar med mig i natt, sa jag
- Självklart bebe, sa Harry och lade sig ner och tog sin arm runt mig så att vi låg i sked.

Vi somnade ganska snabbt. Jag vaknade av min klocka som jag hade ställt på alarm vid 8 tiden så att jag skulle hinna packa, och för att Matilda, Fanny och Emily skulle komma till mig. Dom kommer hit med en taxi från flygplatsen. När jag vände mig om låg Harry och sov fortfarande, på något sätt hade han tagit av sig sina kläder och låg i Calvin Klein kalsonger bara. Det knackade på dörren. Harry vaknade av ljudet och gick upp för att öppna.

- ooh hey sexy! säger Emily som står utanför dörren
- Hej, säger Harry och kramar Emily
- Jag ser att du har tränat, säger Emily
- Man måste hålla sig i form, säger Harry

Jag hör att det är Emily, Fanny och Matilda som kommer. Jag springer upp från sängen och slänger mig på Emily, Matilda och Fanny. Men det var inte bara dem som har anlänt. Det är också en kille som är med. Han sträcker fram sin hand till mig.

- Hej jag är Sam, Matildas pojkvän, säger han och skakar min hand
- Hej Sam jag har hört så mycket om dig, säger jag
- Det var eran 6 månaders dag i går, grattis! säger Matilda och Fanny
- Ah det var det, tiden går så fort, säger jag
- Vad gjorde ni för att fira den, undrar bara eftersom ni kommer ut i nästan bara underkläder? frågade Emily
- Inget speciellt..sa jag och gick in till mitt garderob
- Sa jag någonting fel? frågade Emily
- Nej, hon går igenom en tuff period nu, hennes kompis gick bort igår, sa Harry och gick till mig

Harry kom in i rummet.

- Jag vet att du har det jobbigt nu, men låt mig gå genom det tillsammans med dig, säger Harry och kramar mig

När jag har satt på mig kläder så börja jag packa det sista tills vi ska åka. Vi ringer killarna för att dem ska fixa det sista också. Harry gick hem till sig för att fixa i ordnings sig. Vi skulle åka två stora vans till flygplatsen. Vi skulle mötas på flygplatsen så jag, Fanny, Matilda, Sam och Emily lägger in alla våra väskor och hoppar in i bilen. Det tog ungef är 20 minuter innan vi är framme vid flygplatsen. Vi stod och väntade i ungefär 10 minuter på att killarna skulle komma. Vi går in så länge och checkar in alla väskor. Jag visste inte hur Liam kommer reagera när Matilda har en pojkvän nu, men jag ska försöka undvika att det kommer ut, på något sätt. Jag fixade till platserna på flyget så att allt skulle bli bra. Matilda, Fanny och Sam gick och fixade något att läsa på flyget. Jag och Emily stod kvar och väntade på killarna. Efter ett tag ser vi Niall springa emot oss.

- Gud vad jag har saknat dig, säger Niall och lyfter upp Emily medan dom kramas.
- Samma här, säger Emily tillbaka

Vi sätter oss innanför passkontrollen för att det ska bli mindre kaos. Jag går fram till Harry och drar han bort.

- Harry, du berättar väll inget om Sam till Liam? frågade jag
- Nej, om inte du vill att jag ska göra det? säger Harry
- Nej, han kommer bli förkrossad, han tror ju att dom har något fortfarande, säger jag
- Jag vet, men då säger vi inget, säger Harry

Harry och jag ska precis börja strula och då kommer det en tjej fram till oss.

- Får jag ta en bild med dig Harry? frågar tjejen
- Yeah of course darling, säger Harry och tar kort med tjejen.

Tjejen viskar någonting till Harry. Efter tjejen hade frågat så såg Harry fundersam ut. Han går närmre tjejen och pussar henne på kinden. Jag står bara där så jag går istället i väg till dom andra och sätter mig. Jag vänder mig om lite diskret och då ser jag tjejen pussar Harry på kinden också.
Jag känner att det kommer någon bakom mig och tar händerna runt min midja. Jag vänder mig om.

- Du glömde någonting där borta, säger Harry
- Nej vad då? säger jag och letar i mina fickor
- Det här, säger Harry och drar mig närmare han och vi börjar strula.

Vi möter Matilda, Fanny och Sam vid gaten.

- Tja, säger Harry till Fanny och Matilda.
- Vi kommer ha så himla roligt i Karibien, säger Louis
- Ja, vi kanske ska presentera Sam, säger Fanny
- Det här är Louis, Niall, Zayn, Liam och Harry som du redan vet, säger Matilda
- Hej! säger Sam till Louis och skakar han
- och vem är du? frågar Niall
- Han är..

The Only for me - Kapitel 43

Jag ler och vi går in i huset. Jag sätter mig i hallen för att ta av mig mina skor. Då kommer Harry och sätter sig på knä framför mig och frågar.

 

- Vad sa hon tjejen som gick fram till dig? frågade Harry

- Inget speciellt, att jag är en lyckligt lottat tjej, sa jag och kollade ner på marken

- Okej, och jag är en lyckligt lottat kille som har dig, sa Harry och knöt upp mina skor och tog av mig dom

 

Han gick till köket för att fixa lite chips och godis. Lou var hos sina kompisar i kväll, han skulle komma en senare i natt. Jag gick upp för att hämta ett täcke och några kuddar då ser jag att han har ett kort på mig vid hans säng. Jag tar det jag skulle ha och går ner sen till Harry. Jag lade täcket och kuddarna i soffan. Jag gick till Harry och kramade han.

 

- Jag älskar dig, och för alltid, sa jag och pussade han vid örat mot munnen som han älskade

- Jag älskar dig med, sa han och blundade och kysste mig

 

Vi lade oss vid soffan och satte på Lejon kungen som vi bägge tyckte om, efter ett tag så somnade v.


1 månad senare
Vi skulle fira våra 6 månader tillsammans. Jag och Harry skulle ut på picknick som vanligt. Vi tog med oss en stor picknick korg. Jag skulle börja gå i förväg till parken. Vi skulle vara där vi hade picknick när vi möttes för första gången. Jag satte mig och började fixa i ordning. Sen såg jag Harry komma. Han hade sin shorta och sen hade han shorts som var i färgen beige. Han höll någonting bakom ryggen. Han kom och satte sig mitt emot mig, och han gav en bukett rosa och vita rosor.

- Tack så mycket, sa jag och pussade Harry på munnen.
- Du är en underbar flicka och du är de bästa som har hänt mig, sa Harry och lade sin hand på min kind
- Tänk det har gått 6 månader, sa jag
- Tiden går fort om man har kul som vi har haft det dom senaste veckorna, sa Harry och blinkade med ena ögat

Harry öppnade champagne flaskan och hällde upp till mig och han, till det så åt vi jordgubbar. Harry lade sig ner efter ett tag för att kolla på molnen som var på himlen. Jag satte mig på han och började pussa han mjukt. Han bö rjade kittla mig på mina ställen som jag var kitsligaste på, så då lade jag mig senare bredvid han och kolla upp på molnen också. Senare idag skulle jag vara med Alice så vi skulle fortsätta vårt firande hemma hos han i kväll och i morgon bitti skulle Emily, Fanny och Matilda komma till oss för vi alla skulle åka till St Lucia i Karibien.

3 timme senare
Jag gick ut ur butiken med många shopping påsar. Jag och Alice hade shoppat nästan hela dagen det var dags att dra sig hemmåt. Men innan vi skulle åka hem skulle vi gå och äta nått. Efter vi hade ätit så släppte jag av Alice vid henne och sen åkte jag vidare hemåt. Jag packade upp mina kläder som jag hade köpt och jag började packa för morgon dagen. I kväll skulle jag hem till Harry. Jag gick till badrummet för att ta en skön dusch. När jag hade duschat i ungefär en halvtimme så gick jag och tog på mig mina myskläder. Mina Vicktoia Sectret mjukisbyxor som är rosa och en hoodie till. Jag flätade en inbakat fläta. Efter ungefär en timme så var jag klar för att gå. Min mobil hade varit avstängd hela dagen. När jag skulle precis gå så knackar det hysteriskt på dörren. Jag öppnade dörren och där stod Nate förkrossad.

- Vad har hänt? frågade jag snabbt
- Det är Alice, hon är på sjukhuset, hon har blivit överkörd av en bil, sa Nate
- När? frågade jag
- I dag efter lunchtid, sa Nate
- Men det var jag som lämnade av henne, hur kunde det hända, sa jag och började nästan gråta
- Men vi skyndar oss till sjukhuset, sa Nate snabbt
- Ja självklart, sa jag och sprang ut till Nates bil

Jag hade så bråttom så jag glömde min mobil. När vi var framme vid sjukhuset så fick vi gå in till Alice direkt. I rummet så låg hon på en säng, och såg inte bra ut. Jag gick fram till Alice och kramade om henne. Hon såg svag ut. Hon hade skador på kroppen och i ansiktet. Hon hade en maskin bredvid sig som man såg hennes hjärtslag. Vi pratade om vad som hade hänt. Jag såg på henne att hon var orolig. Jag försökte lugna ner henne. Hon blev tyst ett tag. Jag kollade upp på skärmen och den började lysa en annan färg och slagen blev mindre och mindre. Jag tryckte snabbt på knappen så att vi skulle få hjälp. Tillslut började det pipa och Alice stängde ögonlocken. Jag fick panik. Läkaren och två andra kom in i rummet.

- Ni måste gå ut nu! sa läkaren
- Hur kommer det gå för henne? frågade jag
- Jag vet inte..men det ser inte bra ut, men jag ska göra vad jag kan, sa läkaren

Jag och Nate gick ut till korridoren och satte oss i en soffa. Jag kramade om Nate och började gråta.

- Vad kommer att hända nu? fick jag fram
- Jag vet inte, det är bara att vänta, sa Nate och höll om mig

Vi satt i ungefär 1 och en halvtimme och bara väntade på vad som skulle hända här näst, sen ser vi att läkaren kommer mot oss. Han håller några papper i handen. När han står mitt emot oss så början han kolla på sina papper.

- Vi beklagar.. sa läkaren men blev avbruten
- Säg inge mer snälla? jag vet redan vad du kommer säga, jag ville inte höra! sa jag och sprang i väg
- Chlo! vänta, skrek Nate
- Vi gjorde det vi kunde, sa läkaren till Nate

Jag sprang till hissen och tryckte på knappen som tog mig ner till entrén. Precis när hissen skulle stängas så kom Nate. Nate kollade på mig, han torkade bort mina tårar. Han kramade om mig igen. Efter någon minut så kollar han på mig och tar bort mitt hår från ansiktet, Han hukar sig fram och kommer närmre mina läppar. Jag säger ingeting, jag blundar försiktigt och han möter sina läppar mot mina. Vi står i en hiss helt ensamma och kysser varandra. När vi har avslutat kyssen så kollar vi på varandra ett tag. När jag inser egentligen vad som har hänt så får jag panik. Jag trycker på entrén knappen för att åka ner.

- Vad är det? frågar Nate och tar min hand
- Vad som har hänt? vi kysstes! sa jag och tog bort hans hand
- Jag vet och det kändes bra, sa han tillbaka
- Det här går inte, vad har jag gjort? jag har en pojkvän! skrev jag och tog händerna i håret
- Jag vet, men jag kan inte gömma det som jag känner för dig längre, sa han oskyldigt
- Vi kan nog inte vara vänner något mer sa jag och gick ut från sjukhuset

Jag vände mig om och såg hur Nate stog där och såg ledsen ut, jag sprang fram till han och kramade han hårt.

- Det är nog bäst att vi inte umgås längre, annars kommer vi båda får problem, idag ska vi bara tänka på Alice, sa jag och pussade han på kinden.
Jag går ut från sjuhuset och går mot tunnelbanan. Jag kollade på min klocka, den var 7 på kvällen. Jag hoppade på tunnelbanan. När jag var hemma så satte jag mig på trappan utanför mig och funderade på vad som skulle hända härnäst.

The Only for me - Kapitel 42

Jag vaknade ungefär klockan 12 på morgonen på en lördag. Jag var ganska trött efter veckan som hade gått. Harry kom hem från deras turné för 3 dagar sendan. Idag var det inte någon vanlig lördag utan det var alla hjärtans dag. Ikväll ska vi göra det vi bäst tycker om att göra, kolla på film och bara mysa. Jag gick upp direkt ur sängen för att åka och köpa nått till Harry. Innan jag ens hann upp så fick jag ett SMS.

Från Harry S
Good morning beautiful!
I love you, Happy Valentines day! Look outside your door xxx

Jag tar på mig min tröja och öppnar min ytterdörr. På trappan och upp till min dörr är det massavis rosa,vita och röda rosor i massa buketter. Det var säkert mer än 100 buketter. Det var en lapp som hängde på dörrens utsida. På lappen stod det.

Will love you until my heart stops beating

Jag kollade mig omkring lite diskret och ingen var i närheten. Jag tog lappen och gick in. När jag hade stängt dörren så knackade det på dörren. Jag öppnade dörren igen. Där stod Harry med en röd ros och en choklad ask i famnen.

- Grattis på alla hjärtansdag, säger Harry och kramar om mig
- Desamma, Harry du behöver inte göra allt det här, sa jag och mötte hans blick

Han sa inge tillbaka. Han kollade på mig och log och kysste mig. Jag stod fortfarande i en tröja och trosor. Vi gick in snabbt och Harry sa att han skulle överraska mig. Jag hade en halvtimme på mig att fixa mig. Harry satte sig i soffan och fixa till sitt hår. Jag gick och bytte om så länge. Jag tog på mig mina svarta jeans och till det hade jag en korsett som var blommig. Jag lockade håret lite snabbt och satte på mig några smycken. Efter en halvtimme var jag klar. Jag tog på mig mina Jeffrey Campbell och en jeans jacka. Han tog min hand och vi gick ut. Utanför huset så stod det en limousine på gatan.

- Här är vår stjuts, sa Harry och kollade på bilen

Jag och Harry satte oss i bilen. Han tog fram en champagne flaska.

 

- Harry klockan är bara 12 på förmiddagen, sa jag

- Ja? Vi ska ju fira, sa Harry och vi börjar strula

 

Det vibrerade i min ficka, på displayen stod det "Nate call". Jag kollade på Harry och han kollade på mig och kollade bort mot fönstret.

 

- Ja det är Chloé

- Hej det är Nate, jag undrar vad du ska göra ikväll? frågade Nate

- Jo..jag är upptagen, men kan jag ringa dig senare.....? frågade jag jag

- Okej, men kan vi hitta på något i morgon då? frågade han tillbaka

- Jo visst, ringer i morgon, hej då, sa jag snabbt och lade på

 

Jag kollade på Harry och han jag vet vad han tänkte.

 

- Sluta, sa jag

- Med vadå? sa Harry

- Att vara avundsjuk! sa jag tillbaka

- Men jag är inte det, sa han och kollade bort mot fönstret

- Vad är det vi ska åka någonstans? frågade jag efter en lång tystnad

- Du ska få se du kommer älska det, sa Harry och kollade på mig

- Hur långt kommer det ta?

- Det kommer bli en lång dag...och natt, sa Harry och blinkade med ögat


Efter ungefär 2 timme så var vi framme på en stor åker. I mitten av åkern så var det en stor luftballong som stod och väntade. Vi gick ut ur bilen och han tog min hand och gick mot ballongen. De var det vi skulle göra i dag, åka luftballong. Vi hoppar upp i luftballongen. Harry hjälper mig upp. Efter några minuter var vi uppe i luften. Det var en underbar utsikt över London. Man såg allt och allt såg så himla litet ut. Vi åkte sönder ut. Vi landar på en äng. Vi hade åkt ungefär 1 timme. Jag hoppar ut ur ballongen och jag ser Harry börjar gå mot hamnen. Jag såg att det stod en båt som hade ett bord med två stolar längst uppe på båten. Han gick på båten och tog min hand för att hjälpa mig på.


- Har du gjort allt det här? frågade jag

- Ja det har jag med lite hjälp av killarna, sa Harry


Klockan var ungefär runt 16.00. Harry gick ner i köket som låg underdäck för att fixa middagen. Det fanns en kapten som styrde båten. Det var som en stor yachts. Jag gick längst upp på båten för att kolla på utsikten. Vi skulle åka igenom Themsen. Vi satte oss ner sen för att äta. Harry hade gjort god mat. Vi var i Oxford och vi skulle åka tillbaka hem. Det skulle ta ungefär 2-3 timmar. När vi hade ätit så tog Harry upp en gitarr som han hade lånat av Niall. Vi sätter oss längst fram på båten. Harry börjar sjunga "More then this" akustik. Harry försöker så bra han kan på gitarren. Han kollar på mig och bara ler medan han sjunger. Jag kollar på han, efter han har sjungit klart så kysser jag han. Han ställer sig upp och tar på musik. Han räcker ut sin hand till mig. Jag ställer mig upp. Han tar min hand och lägger den på sin axel. Han sätter sin hand runt min midja. Han tar min andra hand och håller upp den. Han börjar ta ena foten bakåt och senare flyter dansen på. Vi står och dansar när det är solnedgång. Han går ner snabbt till underdäck för att hämta en sak.


- Vad är det här? frågade jag Harry

- Det är en till present, sa Harry

- Harry....

- Sluta nu, öppna kuvertet bara, sa Harry


Jag kollade på Harry och han log. Jag öppnade och tog upp ett brev.


Hoppas du kommer bli glad för presenten. Jag har tillbringat 5 månader med världens bästa tjej. Du är den som får mig att le. Du är underbar tjej. Jag älskar dig och kommer alltid göra. Harry xx


Det låg två stora avlånga papper i kuvertet också. Jag tog upp och kollade var det var. Det var två flygbiljetter till Paris. Jag kollar upp på Harry och han ler och pussar mig på munnen. Vi skulle åka på vår 6 månadersdag.

 

- Harry, det här har varit helt underbart, sa jag

- Samma här, sa Harry och kysste mig

 

Harry gick ner för att fixa lite saker innan vi skulle gå av båten, jag tog gitarren som log bredvid mig, och började klinka på den, jag tog en ton och började sjunga lite lätt. Jag såg att Harry komma bakifrån, jag slutade direkt sjunga och lade ner gitarren, jag ville aldrig att Harry skulle veta att jag kunde sjunga, jag vill inte att han ska tycka att jag inte kan sjunga.

 

- Kan du spela gitarr? frågade Harry

- Ja lite, sa jag

- Kan jag få höra? frågade Harry

- Nej tyvärr, jag måste gå på toa, sa jag och gick ner till toaletten.

- okej..du går ner för trappan och sen till vänster, sa Harry och kollade ner

 

Jag gick ner för trappan och in på toaletten. När jag kollade på mobilen så var klockan halv åtta, vi skulle vara framme alldeles strax. Jag går upp på däck och ser Harry sitta längst fram på båten. Jag går fram till han och sätter mig bredvid.

 

- Tack för den här dagen, den har varit över förväntan, sa jag och kysste Harry.

 

Vi närmar oss land. När vi är framme så hoppar vi i en taxi som tar oss hem till Harry och Lou. När vi går ut i bilen så står det några fans utanför huset som skriver när vi går ut från bilen. Alla springer fram till Harry som är framför mig och tar kort och kramar honom. Harry tar min hand och vi går till dörren för att gå in, då tar en tjej i min andra arm och viskar i mitt öra.

 

- Om du på något sätt sårar Harry så är du illa ute, plus så kommer han bara bli glad för då behöver han inte hålla sig till en tjej, om du försåt vad jag menar, viskar en tjej och ler.

 

Harry kollar på mig. Jag ler och vi går in i huset. Jag sätter mig i hallen för att ta av mig mina skor. Då kommer Harry och sätter sig på knä framför mig....


RSS 2.0